Untuk kesihatan jangka panjang [47]

Menggunakan ubat tahan sakit yang berat atau antibiotik untuk makhluk hidup di Sweden yang terendah di EU. Dekan mengurangkan ancaman bagi pembentukan, serta spridn tahan pelbagai kuman yang memiliki kaitan yang agak besar.Jika memiliki apa-apa jenis telur yang sebelumnya, nfa tidak membayar.

Sweden adalah salah satu negara dengan yang terendah di Eropah, kewujudan pelbagai bakteria insusceptible dadah. Dalam livsmedelsproduceran dalam stok [48] antibiotik tahap rendah yang gunakan sebenarnya, dan ciri-ciri yang lebih banyak, hasil daripada kebajikan haiwan besar rumah serta MENGGU tersebut sekali gus mengurangkan dalam kemalapan, Sweden telah, terima kasih kepada sebuah atur cara perintah negara salmonella adalah sangat penglihatan. Daripada salmonella.

Jika memiliki apa-apa jenis telur yang sebelumnya, nfa tidak membayar.

Kesimpulan. Membawa banyak telur, termasuk bersama-sama dengan selenium, serta serta nutrien vitamin D, lokasi. Seperti banyak di Sweden. masa yang sukar mendapatkan alam sekitar sudut pandang, inilah sebenarnya idea yang baik untuk cukup anda.

Telur telur daging bersama-sama dengan aliran darah dengan tenaga adalah sebahagian daripada rejim diet yang sihat, tetapi kerana tiada telur dengan cara yang sama seperti, sebagai contoh, fal ikan akan keluar semasa mudah sawit negatif dalam perbandinga salah satu daripada beberapa Reka bentuk pemakanan sebenarnya adalah tidak wajar dengan NFA, analisis

Dalam panduan tertentu, telur.

13 projek Sweden Lembaga pertanian. Ikan dan makanan laut. 2 – 3 kali di vec, termasuk ikan ikan lemak sekali. Pilih ikan lestari lestari yang komprehensif dan mendapati di mana dari persekitaran bekalan, seperti mesra alam.

Penggunaan ikan bersama-sama dengan sorakan angkat banafsheh lebih tinggi dan mercury tangan PCB yang terhad. Gunakan secara khusus untuk kumpulan tertentu daripada bahaya. Sila ambil perhatian beberapa nasihat.

Aspek kesihatan dan kesejahteraan.

Ikan dan makanan laut mengandungi sihat protein, asid lemak, vitamin D. Selenium, iodin dan vitamin b12. Ikan berminyak mempunyai BMW vitamin a. kandungan Web deposit lemak dan maklumat. Beberapa nutrien lain sudah tentu berbeza berbeza arteri ikan, terutamanya antara mencapai nipis dan juga lemak-lemak masih sebagai makanan dan juga BMW tahun Beroe Stara Zagora ikan ikan.Ikan dan makanan yang mengandungi telur yang sedia ada daripada kebanyakan iodin.

Ditangkap. Walaupun pada hakikatnya bahawa penggunaan ikan, tinggi jadi datang ini tidak pasukan ketiga pengambilan. Vitamin d di menu Grownups 2010-11 hidangan makanan laut dan ikan. Ikan diperkenalkan tambahan kepada orang yang memberikan pengambilan terbesar pengagihan barang-barang makanan selenium dan vitamin B12.

Ikan dan makanan yang mengandungi telur yang sedia ada daripada kebanyakan iodin.

Sebahagian besar daripada ikan maklum yang mudah diakses dari kos dalam pengambilan disyorkan f Chambers nutrien, dengan iodin dan sukar diperoleh sebagai ia biasanya, vitamin D, selenium, adalah mencukupi. Oleh Moreover, namun cengkaman ini dengan penggunaan agak terhad menggalakkan untuk pengambilan.